loading

Medic Primar Ortopedie și Traumatologie

Dr. Vlad Georgeanu este medic primar ortopedie și traumatologie. Absolvent al Facultăţii de Medicină Generală a Universităţii de Medicină și Farmacie din Craiova, dr.Georgeanu a fost medic rezident la Spitalul Foișor (1994 – 1999), obţinând confirmarea ca medic specialist în specialitatea ortopedie și traumatologie în 1999 și pe cea de medic primar ortopedie și traumatologie în anul 2002.
Din 1999 se află la catedra de Ortopedie a Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și a fost Șef de lucrari (2014) în cadrul Universităţii aminitte.
Dr. Vlad Georgeanu este afiliat Societăţii de Ortopedie și Traumatologie din România, Societăţii de Artroscopie şi Traumatologie Sportivă din România, a Societăţii Internaţionale de Chirurgie Ortopedică şi Traumatologie, al Academiei Americane de Chirurgie Ortopedică și al Asociaţiei Internaţionale pentru Studiul Osteosintezei Dinamice.
A participat la multiple cursuri și stagii de perfecţionare printre care: Cazuri complexe în artroplastia de revizie de genunchi. Curs, septembrie 2010, Endoklinik Hospital, Hamburg, Germania; Tehnici artroscopice avansate : genunchi si umar. Curs 14 – 15 septembrie 2012, Munchen, Germania; Save the Meniscus; Instructional Course, York, UK 2016 și a publicat numeroase lucrări în reviste interne și internaţionale. De asemenea, este coautor al unor cărţi de specialitate și partener în programe de cercetare internaţională.