loading

Fizioterapia este ramura terapiei care folosește factori fizici naturali precum curentul electric, câmpul magnetic, lumina, apa, etc.

De ce să alegeți fizioterapia?

Beneficiile fizioterapiei constau în diminuarea inflamației pe anumite zone si reducerea durerilor post-operatorii/ post-accidentare.

În cadrul clinicii noastre veți avea parte de terapii aplicate de specialiști cu experiență în domeniu. Aceștia vor adapta planul de tratament în funcție de nevoile fiecărui pacient, asigurându-se că aleg cea mai eficientă variantă pentru o recuperare rapidă.

Categorii de servicii de fizioterapie în cadrul clinicii

Terapia TECAR – această terapie este o metodă non-invazivă care ajută la încălzirea țesutului cu ajutorul curenților de înaltă frecvență (transfer de energie electromagnetică). Principalele roluri ale acestei terapii sunt relaxarea musculară, regenerarea/ vindecarea țesutului și ameliorarea durerilor, aplicându-se unei game largi de patologii.

CrioUltrasunete – această terapie îmbină terapia cugheață (crioterapia) cu terapia cu ultrasunete, aplicându-se în special traumelor de la nivelul aparatului muscular și articular.

Terapia cu Ultrasunete –  această terapie folosește undele sonore de înaltă frecvență pentru a trata un spectru larg de afecțiuni.